•  

  Preventivni postopki, optimalna oralna higiena oralno zdravje

  prihranijo Vaš čas in denar

 •  

  Prvi pregled in izdelava terapijskega načrtabrezplačno

 •  

  Profesionalnost, kakovost, dolgoletna garancija

  osnovne značilnosti našega dela so

 •  

  Estetika, zadovoljstvo, nasmeh

  To si zaslužite, ker nam zaupate

 • « Družinska praksa dveh zdravnic in specijalistike ortodontije z izkušnjami v tujini vam nudi vse informacije, natančno diagnostiko in kompletno terapijo stomatognatega sistema. »

  Vaš strokovni tim

 • « Ordinacija dent. med. dr. Eva Skorupski Uravić je polivalentna ordinacija, ki se nahaja v čistem centru Pule. Svoja vrata je odprla leta 1995. »

  IN <3 Pula

 • « Usmerjamo se na celotno stanje ust, zob in zobnega mesa, ker vemo, kako pomembno je zdravje ustne votline za celoten organizem.»

  Ker je zdravje vedno na prvem mestu

 • « Naš cilj je zdrav in zadovoljen pacient lepega nasmeha. Z individualnim pristopom, strokovnostjo in prijaznostjo omogočamo vsakem pacientu varno in prijetno pridobivanje vseh zobozdravstvenih storitev na enem mestu.»

  Zadovoljen pacient je naš uspeh

 • « Uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo, da bi dosegli najboljši zdravstveni učinek, kar dokazujejo tudi naši certifikati. Uporabljamo samo preverjene in visokokvalitetne materiale znanih svetovnih znamk. »

  Tehnologija in strokovnost

feature_one_img

Ordinacija dentalne medicine

Ordinacija dentalne medicine dr. Eva Skorupski Uravić je polivalentna ordinacija, ki je v centru Pule odprla vrata leta 1995.

Naš cilj je zdrav, zadovoljen pacient lepega nasmeha, ki ima dobre žvečne sposobnosti. Z individualnim pristopom, strokovnostjo in prijaznostjo omogočamo vsakomur, da se počuti varno in prijetno in da dobi vse zobozdravstvene storitve na enem mestu: konzervativna dentalna medicina, endodontija, protetika, implantologija, parodontologija, estetska dentalna medicina, ortodontija, preventivna in otroška dentalna medicina.

Opremljenost in kakovost storitev

Nudimo vso najmodernejšo tehnologijo in aparate v korist doseganja najboljšega zdravstvenega učinka, kar dokazujejo naši certifikati. Uporabljamo samo preverjene in dokazane materiale in postopke v dentalni medicini za zdravljenje zob in ustne votline.

Družinska praksa dveh delu predanih zdravnic vam nudi izčrpne informacije, natančno diagnostiko in kompletno terapijo stomatognatega sistema. Profesionalnost, kvaliteta in garancija so osnovne značilnosti našega dela.

feature_two_img

Prvi pregled in izdelava terapijskega načrta brezplačno

z intraoralno kamero in RVG

Zobozdravstvene storitve

Oralna higiena

Profesionalno čiščenje in poliranje zob in zobnih korienin, nasveti o vzdrževanju oralne higiene s pomočjo demonstracij, video prikazov ali letakov.

Otroška in preventivna zobozdravstvena medicina

Borba proti karijesu s krepitvijo sklenine in nevtralizacija kisline iz sline s premazovanjem s pastami, polnimi mineralov (GC preparati), zdravljenje preobčutljivih zobnih vratov, preventivno tesnjenje, SIC polnila, opornice za bruksiste, disfunkcije žvečnih sklepov, LASERSKO zdravljenje herpesa, aft, razjed, poškodb.

Diagnostika

Laser, RVG, ortopantomogram, bite wing, L-L kraniogram, intraoralna kamera, analiza zobnih modelov z artikulatorjem.

Ortodontija za otroke in odrasle

Fiksna in mobilna ortodontija za vse starosti, estetska ortodontija s pomočjo keraminčnih zatičev ali z Invisalignom, posebna pozornost na interceptivno ortodontijo predšolske in šolske dobe.

Restorativna dentalna medicina in endodontija

Visokoestetska kompozitna polnila, strojno zdravljenje in dezinfekcija dentalnih kanalov z LASERJEM, estetske nadgradnje.

Protetika

Mobilna: akrilatne in metalne proteze, teleskopi, kombinirani deli; fiksna: polna keramična, cirkonska keramična ali kovinska keramična kronica in mostovi, opornice za bruksiste, estetske prevleke z uporabo CAD/CAM tehnologije, onlay-overlay, inley iz zlata ali diamantov.

Parodontologija

Kiretaža obzobnih žepkov, LASERSKO zdravljenje parodontitisa in gingivitisa, kirurško zdravljenje parodontitisa in gingivektomija, reševanje gummy smila, klinično podaljševanje zobne krone.

Oralna kirurgija in implantologija

Puljeje zob, implantologija (PHI), nadgradnja kosti, sinus lift, proteze na implantantih (all on 4), impaktirani in retinirani modrostni zobje, apikotomija, resekcije korenin, LASERSKA dezinfekcija zobne votline.

Estetika

Beljenje zob z LASERJEM, dentalni nakit, Venners, polnjenje obraznih gub ali ustnic s hijaluronom.

Garancija

Večletne izkušnje, garancija na bele zalivke, protetske dele in implantante. Naše znamke: GC, Ivoclar Vivadent, Gradia, Kavo, Protaper, Kerr, Voco, 3M, Elexxion, Planmeca, Curaprox, PHI, Canon.

OBRAZNA ESTETIKA

V naši ordinaciji lahko pomladite obraz za nekaj let z najsodobnejšimi tehnologijami, kot je PRF metoda in dermalni filerji.

feature_three_img

Ortodontija

Ortodontija je moderna veja dentalne stroke, ki se ukvarja s popravljanjem nepravilnega položaja zoba in odnosa med čeljustima. Po natančni anamnezi in analizi odvzetih podatakov (fotografije, odtisi, panoramski in LL-kraniogramski posnetek), specijalist odredi diagnozo in adekvatno terapijo ter jo prilagaja zahtevam pacienta.

Pri otrocih poudarjamo funkcionalen razvoj kosti in žvečnih sklepov s pomočjo naravnih sil med rastjo in razvojem. Njihov medosebni odnos in pravilen položaj med zobmi v kosti omogoča enakomerno razporeditev žvečnih sil in ohranja integriteto čeljustnega sklepa in njegove okolice. Pri mladih pacientih pogosto uporabljamo samo mobilni aparat, samo fiksni ali kombinacijo obeh.

V poznejših letih je prav tako mogoče popraviti dentalne nepravilnosti, najpogosteje s pomočjo fiksnih terapijskih pomagal in z mini implantanti. Za tiste z visokimi estetskimi zahtevami je najboljša izbira nevidna ortodontska naprava Invisalign. Invisalign terapija je hitrejša, učinkovitejša, ugodnejša in najbolje popravlja estetske anomalije brez rizika za nastanek kariesa ali nujnih zobozdravstvenih posegov. Prav tako je idealna za popotnike ali paciente s pomanjkanjem prostega časa, ker je klinično delo v ordinaciji zmanjšano na minimum, kontrole pa so na dva do tri mesece.

Aktivni ortodontski terapiji sledi pasivna, retencijska faza, ki traja več let. Ker želimo ohraniti pridobljen stabilen položaj zob, uporabljamo fiksne ali mobilne naprave (in prozorne!).Zdravje ustne votline je zdravje celega organizma, popolna estetika pa vsekakor dviguje samozavest, uspeh in nas osrečuje.

EDINA ORDINACIJA Z LICENCO V ISTRI za Invisalign® terapijo!

feature_four_imgKaj je Invisalign®?

Nasmeh lahko spremeni vse. Vašo samozavest. Vaš videz. Vaše življenje. Toda z Invisalignom® nasmeh, o katerem ste vedno sanjali, sedaj ni več niti nedosegljiv niti zahteven. Pravzaprav je uresničevanje vaših želja sedaj lažje kot kadarkoli. Invisalign® popravi zobe s pomočjo nizov prozornih, prenosnih alignerjev (folij), ki so izdelani izključno za vaše zobe. S tem ko boste sami menjali alignerje, kjer koli že boste, se bodo zobje pomikali malo po malo iz tedna v teden, postopoma proti želenemu končnemu položaju. Praktičen, neboleč in namenjen enostavnemu odstranjevanju, Invisalign® spremeni vaš nasmeh, ne da bi zmanjšal kvaliteto vašega življenja. To je odkrilo že več kot 3 milijonov ljudi po vsem svetu. Ste pripravljeni na svoj novi nasmeh? Več na adresi.

Invisalign® video

Lasersko zdravljenje parodontoze

Parodontalne bolezni se začnejo iz plaka na zobeh in zobnem mesu, infekcija se širi skozi zobni žepek, kjer uničuje parodontni sklep in zobna kost se zgubi. Zaradi izgube čvrste podpore se zobje razmajajo in nazadnje izpadejo. Parodontna bolezen lahko izpuli eden, nekaj ali vse zobe v ustih.

Številne znanstvene raziskave dokazujejo, da parodontoza vpliva na razvoj sistemskih bolezni: bolezni srca in krvožilnega sistema, sladkorno bolezen, neplodnost, začasni porod in nižjo težo novorojenčka, kronično bolezen pljuč in revmatoidni artritis.

Uspešnost ozdravitve je odvisna od tega, v kateri fazi začnete z zdravljenjem; čim prej tem bolje.

Z uporabo napredne tehnologije LASERJA je danes mnogo učinkovitejše zdravljenje parodontoze, kot je bilo s klasičnimi metodami. Prednost laserja je v hitrem in nebolečem uničevanju škodljivih bakterij. Z dodatkom Periogreena dosežemo fototermalni učinek, zaustavimo krvavenje, spodbujamo cirkulacijo in biostimuliramo sluznico. Prav tako se je treba izogibati antibiotikom, saj je njihova prekomerna uporaba škodljiva.

feature_two_img

Anti-Aging!

Naravna terapija, brez stranskih učinkov

Več: PDF

feature_two_img

Revolucija v rejuvenaciji kože

PRP tretman pomlajevanja z matičnimi celicami iz lastne krvi.

"Pametni" koncentrat krvi, bogat s trombociti, matičnimi celicami in z levkociti v fibrinski mrežici je današnja definitivna vodilna biološka terapija v uporabi dentalne medicine in dermatologije. Zahvaljujoč temu je mogoče uporabljati vire iz lastnega telesa za samoozdravjenje. To je inovativen in obetaven pristop v procesu obnove tkiva, saj na naraven in povsem varen način stimulira delo naših celic in zaradi velike koncentracije faktorja rasti regenerira mehka in trda tkiva. Ta regenerativna matrica vsebuje velike količine trombocitov, ki sproščajo faktorje rasti, in ima široko uporabo v oralni kirurgiji, implantologiji, parodontologiji in estetiki obraza.

Uporaba v ESTETIKI OBRAZA

Zaradi visoke koncentracije proteinov, fibrinogenov, matičnih celic, levkocitov in trombocitov se tekoča matrica (in-PRF) uporablja v estetiki obraza in kože tako, da se neposredno vbrizgava v tkivo ali se naredijo površinske maske za obraz in podočnjake. Alergije, preobčutljivost ali zavračanje preparata ni možno, ker je izrecno iz vaše krvi vzeto samo tisto najbolj zdravo, brez aditivov.

feature_two_img
feature_two_img

Implantologija

Izguba zob zaradi kariesa, frakture ali nezgode pripelje do poškodbe zob in žvečenja ter do slabše estetike. Posameznik se težje prehranjuje, zgublja težo in imunski sistem, ima težave z govorom in je nezadovoljen s svojim videzom. Namen titanskih vsadkov je nadomestiti koren zoba v zdravo kost ter vzpostaviti zdravo žvečno funkcijo – fiksno, s kronicami ali mostovi, in mobilno, z akrilnimi protezami. Poseg je neboleč (ker se izvaja pod lokalno anestezijo in traja precej kratko). Po preteku določenega obdobja osteointegracije (2 do 3 mesece) se postavi nadgradnja in suprastruktura. Implantati so pred uporabo kot terapevtsko sredstvo podvrženi strogemu nadzoru in jih prvič odpremo neposredno pred posegom. Zato so povsem sterilni in njihova doba dosega 95 %. V vseh raziskavah so se izkazali kot najboljša zamenjava za manjkajoče zobe, saj se sosednjih zob ne dotikamo.

implantati

1954
leta u Berlinu odprt Ihdedental Center
40
in več, države uporabljajo naše vsadke
100000
Vsadki se proizvajajo vsako leto
100
let garancije
feature_two_img

Revolucionarni sistem na vsadkih!
Takojšnja obremenitev in celo zobovje narejeno v 72 h
Kontaktirajte nas za individualen posvet

Katere so prednosti IHDE koncepta zobnih vsadkov?

IHDE koncept zobnih vsadkov je povsem spremenil svet implantologije. V naših klinikah Vas bomo odrešili vseh zobozdravstvenih skrbi in zelo hitro se boste vrnili v vsakdanje življenje.

Vsak pacient lahko takoj dobi fiksne zobe, brez čakanja na celjenje ran, brez augumentacije ali provizorija.
Naši visokoizobraženi kirurgi uporabljajo bikortikalno kost v vseh delih maksilofacijalnega skeleta. S pomočjo njene izjemne stabilnosti in resorbcije lahko takoj postavimo mostove.

Uporabljamo revolucionarni patentirani implantološki sistem, ki nam omogoča skoraj neomejene možnosti. Več informacij na: http://www.simpladent.hr/, http://www.implant.com/en/

Brezplačna namestitev v naših apartmajih

Med večdnevno zobozdravstveno storitvijo vam zagotovimo brezplačno namestitev

Dentalni turizem

logo

"Naš cilj je, da s kvaliteto prihranite.".

DentalStudio vas bo spremljal od začetka do konca zobozdravstvenih storitev. Vedno boste imeli referenco v hrvaščini, italijanščini, angleščini in nemščini (po telefonu in on-line) ter v primeru neposredne pomoči, možnost pregleda med vikendom in prazniki.

V interesu nam je, da Vam omogočimo all inclusive tretma, ki je za Vas najboljši in se Vam najbolj splača, ter možne alternative.

V primeru zobozdravstvenih storitev, ki trajajo več dni, vam zagotovimo BREZPLAČNO namestitev v Apart Hotelu Mirjam(glej galerijo) v spremstvu medicinskega osebja in s prevozom do ordinacije.

Prepustite se nam v all inclusive organizaciji in vrnii Vam bomo nasmeh, ki si ga zaslužite!

feature_two_img

Ponujamo Vam še

 • Uporabo certificiranih materijalov in najmodernejše tehnologije

  CAD/CAM tehnologija, LASER, RVG, software za dizajn nasmeha in rezultat dela še pred začetkom (Invisalign).

 • Spremljanje po zobozdravstvenih posegih

  Bresplačne redne kontrole in on-line konzultacije v vseh jezikih.

O nas

feature_three_img

Dr.med.dent. Eva Skorupski Uravić

Eva Skorupski Uravić, DMD, je diplomirala na Stomatološki fakulteti v Zagrebu in takoj ji je začela teči delovna doba v Zdravstvenem domu Pula. Leta 1995 je med prvimi odobritvami za privatno delo odprla ordinacijo na trenutnem naslovu v čistem centru Pule.

Trajno strokovno usposabljanje pridobiva na znanih kongresih in delovnih tečajih v Hrvaški in v tujini, da bi ostala na tekočem na vseh področjih dentalne medicine, tako v dijagnosticiranju anomalij kot tudi v načrtovamju in izpeljave uspešne terapije. Svoje znanje in veščine v kirurškem in implantološkem delu pridobiva v Padovi, da lahko svojim pacientom vedno nudi najmodernejše tehnike zdravljenja in nadomješčanja izgubljenih zob.

feature_three_img

Dr.med.dent. Mirjam Uravić, MSc ortodocije

Diplomirala je leta 2012 v Reki. Po zaključku enoletne prakse v Puli se je zaposlila v ordinaciji dentalne medicine, kjer se je usposabljala na vseh področjih. Redno obiskuje delovne strokovne seminarje na Hrvaškem in v tujini, še posebej izpostavljamo diplomi iz Padove in Dunaja. Leta 2014 se je vpisala na magisterij iz ortodontije v Avstriji pod strokovnim mentorstvom dr. Martine Witdorf-Rollof in začela z zobozdravstvom v svoji ordinaciji. Leta 2015 se je vpisala na magisterij za Invisalign terapijo in postala prva licencirana zdravnica v Istri. Njena vizija je razširiti dentalno delavnost in se osredotočiti na ortodontske anomalije otrok in odraslih.

2017.g. pridobi naslov Master of Science in Orthodontics.

feature_three_img

Dipl.stom. Martina Wittdorf-Roloff, spec. ortodont

Diplomirala je na Univerzi v Rostocku v Nemčiji leta 1986. Specijalizacijo ortodonta je pridobila leta 1986. Po dvajsetih letih dela v stroki v svojih dveh privatnih poliklinikah za ortodontijo v Schwerinu in "Neuhaus an der Elbe" v Nemčiji se je preselila v Pulo.

Od leta 2007 naprej je živela v Združenih Arabskih Emiratih kot konzultant in obiskovala svetovne seminarje za vseživljenjsko izobraževanje. Ima več kot 35 let izkušenj v ortodontiji. Od leta 2014 je prevzela vlogo mentorice dr. Mirjam Uravić v njeni ordinaciji v Puli in jo vodi skozi specializacijo iz ortodontije.

feature_three_img

Natalija Štimac, dentalna asistentica

1996g. završava srednju medicinsku školu, smjer dentalni tehničar u Bjelovaru. Daljnje usavršavanje za dentalnog asistenta završava u Zagrebu 2015.g.

2017.g. zapošljava se u ordinaciji dentalne na poziciji dentalni asistent i aktivno sudjeluje u tečajevima usavršavanja. Voli timski rad, raditi s djecom a poseban joj izazov predstavlja rad tijekom kiruških zahvata. U budućnosti želi se usavršiti u asistenciji u ortodonciji. Svojom vedrinom i stručnošću čini ordinaciju ugodnim mjestom za sve pacijente.

Kontakt

kontakt
facebook icon

Pišite namKorištenjem kontakt forme pristajete na uvjete korištenja naše stranice te potvrđujete da ste upoznati s Pravilima privatnosti dentalstudio-uravic.com. Ovom potvrdom dajete svoju suglasnost na prikupljanje i obradu osobnih podataka navedene u ovoj kontakt formi.
Pristajem primati posebne promotivne ponude DENTAL STUDIA URAVIĆ na navedenu e-mail adresu